Кві 04, 2018

ПАТ «Фармак» відзначив переможців Всеукраїнської олімпіади з фармації

ПАТ «Фармак» нагородив переможців ХХІІ Всеукраїнської олімпіади з фармації, яка проходила 27–29 березня 2018 року на базі Національного фармацевтичного університету в м. Харкові.

Найкращі студенти отримали від Компанії призи — планшети.

Переможцями олімпіади стали: Ігор Капелька (Національний фармацевтичний університет), Анастасія Белікова (Національний фармацевтичний університет) і Дмитро Кравцов (Запорізький державний медичний університет).

Загалом в олімпіаді взяли участь 23 студенти з усієї України.

«Підтримка вишів для нас є не просто елементом соціальної відповідальності. Ми хочемо допомогти студенту розвиватися в країні. Ми прагнемо, щоб інтелектуальний капітал залишався в Україні. Бізнес має відігравати важливу роль у цьому процесі. Наша співпраця з профільними ВНЗ країни будується насамперед на принципах інформаційної підтримки та надання можливості студентам пройти професійну практику у «Фармак». Побачити на власні очі сучасне обладнання та інноваційні технології, з якими в майбутньому їм випаде працювати, зрозуміти, як функціонує сучасне фармацевтичне виробництво, доторкнутися до бізнес-процесів компанії. За 2017 рік практику на «Фармак» пройшли 95 студентів. Ми орієнтуємося на європейські компанії в питаннях мотивації та розвитку персоналу й намагаємося створити максимально комфортні умови праці для своїх робітників», — зазначила Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу ПАТ «Фармак».

ДОВІДКА

ПАТ «Фармак» — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ «Фармак» із 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України*.

Продукція ПАТ «Фармак» експортується до 20 країн світу. У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За версією порталу «Економічна правда» у 2017 році ПАТ «Фармак» увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали «Бізнес», «Фокус» назвали ПАТ «Фармак» одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ «Фармак» — єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2600 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ «Фармак» працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

 

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

 

Назад до новин

Ще більше новин