Гру 19, 2016

Проект «Прийомні онуки» був відзначений на міжнародному рівні

Соціальний проект компанії «Фармак», спрямований на підтримку одиноких довгожителів, – «Прийомні онуки» отримав визнання на міжнародному конкурсі соціальних проектів ICSR, організованому турецьким представництвом  Всесвітньої федерації підприємців та молодих професіоналів спільно з ООН.

Нагородження номінантів конкурсу соціальних проектів ICSR відбулося на початку грудня в Стамбулі, Туреччина. На заході презентували десятки соціальних проектів з різних балканських країн (за принципом регіонального поділу JCI). Кожен проект є свідченням того, що соціальна складова  – це важлива частина як для великого, так і для малого й середнього бізнесу.

Владислав Страшний, директор з корпоративних зв’язків компанії «Фармак»: «Презентація соціального проекту «Прийомні онуки» на конкурсі ICSR в Стамбулі – це не лише можливість заявити на міжнародному рівні про «Фармак», як соціально відповідальну компанію, але й про Україну загалом. Сьогодні надзвичайно важливо бути свідомим громадянином в місці, де ти живеш та працюєш. Це стосується й бізнесу. Світ надзвичайно нестабільний, і це робить людей вразливими та чутливим. Тому кожна добра справа, яка започатковується та набирає обертів – крок до спокою та впевненості у майбутньому».

Нагадаємо, що проект «Прийомні онуки» виборов низку нагород на міжнародних конкурсах. Зокрема, на міжнародному фестивалі WOW DONE AWARDS (Україна), «Білий квадрат» (Білорусь), КМФР (Україна), Ad Black Sea 2016 (Грузія), ADC*UA AWARDS (Україна).

Довідка

Всесвітня федерація підприємців та молодих професіоналів (англ. Junior Chamber International, JCI) — існує у 110 країнах світу, налічує понад 6000 місцевих осередків та більше 200 000 активних членів, мільйони «випускників» організації та учасників конференцій, семінарів та подій.

Міжнародна палата молодих лідерів і підприємців активно бере участь у проектах Організації Об’єднаних Націй, зокрема як партнер разом з ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) та UNCTAD, співпрацює з Міжнародною торговельною палатою (ICC), має тісний зв’язок з освітніми, науковими та культурницькими проектами Організації Об’єднаних Націй (ЮНЕСКО). В різні роки членами JCI були Кофі Анон, Жак Ширак, Маргарет Тетчер, Джон Мейджер, Джеральд Форд, Річард Ніксон, Джон Кеннеді, Білл Клінтон та ін.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин