Лип 22, 2022

Співробітники «Фармак» зібрали майже 2 мільйони грн для допомоги Армії

«Фармак» разом із Благодійним фондом Родини Жебрівських провів внутрішню акцію «Я працюю один день для Армії», участь у якій взяли 2508 працівників. За місяць ми зібрали 1 921 934,54 грн!

На зібрані за результатами акції гроші, а також за рахунок додатково виділених БФ Родини Жебрівських коштів, було придбано 20 квадрокоптерів DJI Mavic3, 2 квадрокоптери DJI Metrice 300 RTK та професійні військові безпілотні літальні комплекси, які наші захисники активно використовують для розвідки та корегування артилерійського вогню. Загальна сума зазначеного обладнання для Армії склала понад 8 млн грн.

Акцію «Я працюю один день для Армії» Фармак проводить вже вчетверте. З грудня 2021 року Благодійний фонд Родини Жебрівських надав допомогу українській Армії на суму майже 30 млн грн.

Від початку повномасштабної війни кожний українець шукає можливість долучитися до боротьби у той чи інший спосіб: на фронті чи на своєму робочому місці, на волонтерстві, через точкові благодійні пожертви чи шляхом допомоги вимушеним переселенцям. Однак саме такі проєкти, як ця акція, коли одне прагнення множиться на цілий колектив, можна на власні очі побачити, яким потужним може бути результат.

Українці на весь світ відомі своєю єдністю. Давайте продовжувати знову та знову доводити, що завдяки ній ми здатні на великі справи!

Назад до новин

Ще більше новин