Тра 14, 2024

Співробітники Farmak зібрали понад 3 млн грн для ЗСУ

У Farmak вшосте відбулася акція «Я працюю один день для Армії», під час якої охочі співробітники можуть перерахувати свій денний заробіток на допомогу Силам Оборони України.

Донати та участь у благодійних ініціативах для українців – вже не просто буденність, а метод боротьби, щоб вистояти та вижити у цій затяжній війні. У корпоративній культурі нашої компанії заходи, спрямовані на підтримку Захисників, вже давно стали традицією.

Вперше акцію «Я працюю один день для Армії» організували у 2014 році, і з тих пір вона відбувається регулярно. На цей раз ми разом зібрали 3,3 млн грн завдяки участі 1062 співробітників Farmak та Благодійного фонду Родини Жебрівських.

На зібрані від акції кошти та за підтримки фонду придбано: 10 квадрокоптерів Mavic 3Т з тепловізорами, 12 квадрокоптерів Mavic 3 Pro, 1 квадрокоптер Autel, 10 наборів індивідуальних засобів захисту для військових (бронежилети, шоломи), 7 модемів Starlink 3G на суму 3,4 млн грн.

Все це передано військовим частинам, які воюють на різних напрямах. У тому числі – співробітникам Farmak та їхнім родичам, які захищають нас на фронті.

Сума благодійної допомоги від Farmak та Благодійного фонду Родини Жебрівських  від початку повномасштабного вторгнення становить понад 212 млн грн.

*Благодійний фонд Родини Жебрівських та компанія Farmak є частинами діяльності родини Жебрівських і відповідають за благодійну та бізнес-діяльність родини.

 

Назад до новин

Ще більше новин