Кві 04, 2023

Тисяча сімей отримали насіннєві набори від «Фармак»

2

Вже другий рік поспіль компанія підтримує ініціативу Seeds for Ukraine – «Насіння для України», що має на меті забезпечити селян насіннєвим матеріалом, щоб вони могли вирощувати власний урожай та щоб не допустити продовольчої кризи в країні. Цього року проєкт надає допомогу  внутрішньо переміщеним особам та людям на звільнених територіях.

«Ми забезпечимо громади насінням, допоможемо встановити теплиці та доставимо врожай туди, де його потребуватимуть. Наша мета — підтримати 100 000 сімей і громади у 10 регіонах, які найбільше постраждали від російської війни», діляться організатори.

Військове вторгнення завдало величезної шкоди людям і природі: зруйнована інфраструктура, розірвані логістичні ланцюги, заміновані території, спалені поля. Мільйони людей були змушені покинути свої оселі та стати переселенцями. Ініціатива «Насіння для України» допомагає людям, які живуть у сільській місцевості, ефективно використовувати земельні ділянки та забезпечувати свої родини продуктами харчування.

«Фармак» передав тисячу насіннєвих наборів сім’ям на Херсонщину та у Шосткинську громаду. Залежно від потреб громади, насіння формують у «сімейні набори» по 15–20 пакунків та передають у регіони.

«Ми вже вдруге закуповуємо насіннєві набори. У минулому році ми допомогли насінням внутрішньо переміщеним особам Шосткинської громади, і, протягом року, вони передавали допомогу далі на фронт у вигляді свіжих овочей та консервації власного виробництва. Отакий колообіг допомоги серед українців!» коментує Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій.

1

Детальніше про проєкт Seeds for Ukraine за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин