Лют 23, 2024

Українська фарма зсередини: все більше лікарів продовжують переконуватися у якості українських ліків завдяки «Фармак»

DSC_0034

«Ми навіть подумати не могли, що «Фармак» має такі вражаючі розміри та наскільки високотехнічне виробництво», – лікарі поділилися враженнями під час екскурсії компанією.

Лише у лютому 2024 року ми провели 7 екскурсій для лікарів, і до кінця місяця ще дві групи чекають своєї черги. Загалом за попередній рік «Фармак» відвідали з екскурсією понад тисяча гостей.

У новому році до нас завітали медики різних спеціальностей з Чернівців, Харкова, Житомира, Полтави, Черкас, Вінниці: сімейні лікарі, дерматологи, офтальмологи, ендокринологи,  педіатри тощо.

Гості побачили, як виготовляються ліки у формі таблеток, капсул, лікарські засоби у флаконах, ампулах та небулах. До того ж, учасники екскурсії побували в лабораторіях контролю якості і побачили весь процес пакування ліків.

Лікарі були приємно здивовані технологічністю та сучасністю виробничих майданчиків. Відвідувачів цікавило усе – від тривалості робочих змін персоналу, поставки сировини, розробки ліків, досліджень нових молекул, до тонкощів японської програми ощадливого виробництва Lean, яка ефективно функціонує у компанії.

Переконані, що такі екскурсії змінюють уявлення лікарів про українську фармацевтику.

Назад до новин

Ще більше новин