Вер 27, 2016

Відбувся візит представників ПРООН на ПАТ «Фармак»

26 вересня близько 100 представників ПРООН відвідали ПАТ «Фармак». Візит відбувся в ході Семінару з управління закупівлями та поставками 2016, який проходить у рамках загальної участі ПРООН у розвитку потенціалу для сектору охорони здоров’я.

У складі делегації ПРООН було близько 100 учасників, включно з представниками ЮНІСЕФ та МОЗ, з 30 країн світу: Ірак, Молдова, Білорусь, Киргизстан, Болівія, Албанія, Чад, Малі, Афганістан, Ангола, Бутан, Фіджі, Іран, Нігерія, Замбія, Зімбабве, Південний Судан, Північний Судан, Ґвінея-Бісау, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Куба, Екваторіальна Гвінея, Сан-Томе і Принсіпі, України та ін. В рамках візиту гості відвідали виробничі дільниці «Фармак», лабораторії з контролю якості, а також сучасний лабораторно-технологічний комплекс з дослідно-промисловою дільницею, де втілено наскрізний принцип науково-технічних розробок – від пробірки й до пілотних серій.

Також для гостей компанії «Фармак» було організовано круглий стіл, на якому виступив  директор з розвитку бізнесу ПАТ «Фармак», Сяркевич Олег Романович. Він розповів про основні вектори діяльності фармпідприємства, зробивши  акцент на міжнародній співпраці. Директор з якості, Ольга Миколаївна Олексійчук, виступила перед учасниками заходу з доповіддю “Підтверджена якість препаратів «Фармак».

Олег Сяркевич, директор з розвитку бізнесу ПАТ «Фармак»: «Прийом делегації ПРООН надав прекрасну  можливість представити Фармак, як надійного партнера для потенційної співпраці з  міжнародними організаціями по постачанню лікарських засобів у відповідності до європейських стандартів якості, обмінятись інформацією з делегатами із майже 30 країн. Ми отримали схвальні відгуки після відвідування виробничих дільниць та  лабораторного комплексу.»

Назад до новин

Ще більше новин