Вер 28, 2016

«Живи активно» з ПАТ «Фармак»

   ПАТ «Фармак» у співпраці з «Діалог Діагностікс» запустив програму підтримки пацієнтів «Живи активно». Програма спрямована на створення сприятливих та доступних умов для ефективної компенсації проявів цукрового діабету, покращення якості і тривалості життя громадян України з встановленим діагнозом цукровий діабет.

Громадяни України, у яких з 01.09.2016 р. встановлено інсулінозалежний тип цукрового діабету та призначено картриджну форму інсуліну виробництва ПАТ «Фармак», мають змогу отримати стартовий пакет за спеціальною ціною – 1 гривня з ПДВ. В склад стартового пакету входять: система для визначення рівня глюкози у крові Акку-Чек Актив, шприц-ручка для введення інсуліну ХумаПен Ерго ІІ, друковані методичні рекомендації, щоденник для самоконтролю, 2 сертифікати на безкоштовне* визначення рівня глікозильованого гемоглобіну HbA1c (через 3 та 6 місяців після включення в проект) та пластикова картка учасника програми Акку-Чек Сервіс, що забезпечує купівлю продукції ТМ Акку-Чек за спеціальними цінами.

Павло Довгошея, начальник відділу медичного маркетингу: «Не випадково обране гасло ПАТ «Фармак» — «Ми для Вас і Вашого здоров'я!». Воно стисло і точно формулює основні принципи діяльності компанії, спрямовані на поліпшення здоров'я та якості життя людей, програма «Живи активно» черговий раз підтверджує це.»

 

* витрати на дослідження покриваються за рахунок ініціаторів  програми.   

Детально ознайомитись з умовами програми можна на сайті www.dialogd.com або за телефоном 0 800 300 580

Назад до новин

Ще більше новин