Січ 30, 2020

Вікторія Смародіна – одна з «Найкращих фінансових директорів» України

Директор з фінансів «Фармак» отримала нагороду найкращих гравців фінансового ринку від видання «ТОП-100. Рейтинг крупнейших»

«В першу чергу це заслуга усієї команди «Фармак» та кожного співробітника фінансової дирекції. За останні роки ми  поміняли підходи, автоматизували фінансові процеси, перейшли на складання звітності за МСФЗ (міжнародними стандартами фінансової звітності), змінили підходи до бюджетування, складання управлінської звітності, створили податковий і тендерні відділи. Я можу сказати, що якщо гіпотетично перенести нашу службу в іншу країну, то ми зможемо скласти конкуренцію фінансовим командам успішних компаній. Звичайно, життя не стоїть на місці, змінюються вимоги законодавства, з’являються нові завдання й операції в нашій Компанії, ми теж змінюємося – намагаємося поліпшувати, створювати, впроваджувати нове. Це шлях і принцип роботи «Фармак», і відповідно наш шлях. Мої колеги поділяють цю стратегію – розвиваються самі й розвивають довірену їм справу», — зазначила Вікторія Смародіна, директор з фінансів АО «Фармак».

Нагадаємо, у  2019 році «Фармак» залучив фінансування ЄБРР на суму 15 млн євро. Всього з 2006 року компанія залучила близько 72 млн євро у ЄБРР.

Назад до новин

Ще більше новин