Лют 18, 2020

“Фармак” підтримує стартапи в рамках співпраці з акселераційним хабом Sector X

У партнерстві з Sector X “Фармак” шукає цікаві стартапи на інноваційному ринку медичних технологій

“Навіщо ми тут? Щоб знайти нові точки розвитку компанії в області 4P – предиктивної, превентивної, персоналізованої і партисипативної медицини. Треба визнати, що корпоративний сектор може ефективно експлуатувати налаштовану бізнес-модель, але він досить громіздкий для того, щоб породити ідеї і продукти, які виходять за рамки усталених стереотипів. У стартаперскій же екосистемі, часто один успіх може бути досягнутий тільки спираючись на плечі десятків провалів, тому вже саме визнання неминучості помилок і поразок дає нестримну волю думки. Тому ми тут за широтою задуму, за тією синергією між індустрією і творчістю, яка дозволить відшукати нові і затребувані рішення для лікарів, провізорів, пацієнтів, щоб поліпшити якість життя і збільшити її тривалість”, – зазначив у своєму виступі Андрій Гой.

В рамках співпраці з Sector X “Фармак” вже переглянув близько 20 пропозицій. На відкритті презентували себе 14 стартапів, 3 з яких медичні.

“Це тільки початок, будуть і інші стартапи. Для нас цікаві напрямки на стику просунутої експрес-діагностики, цифрової медицини, інтерактивного залучення пацієнта, що дозволяють передбачати і запобігати проблемам зі здоров’ям, а вже якщо вони виявлені, то за допомогою біомедичних і обчислювальних технологій, визначати причини і рекомендувати рішення виявлених проблем”, – сказав Гой.

Sector X – акселеративна платформа, яка об’єднує напрямки допомоги стартапам в побудові міжнародного бізнесу в тісній співпраці з українськими та міжнародними корпораціями.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин