Вер 14, 2018

Вітання виконавчого директора ПАТ “Фармак” з Днем фармацевтичного працівника

Вітаю вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!

На сьогодні фармацевтика – одна з найдинамічніших у своєму розвитку галузей у світі.

Щороку світові інвестиції в дослідження та розробки вакцин та ліків сягають майже 150 млрд доларів США. Це в 5,5 разів більше, ніж витрачають на інновації аерокосмічна та оборонна галузі. Зараз у світі на стадії розробки приблизно 2 тисячі ліків проти раку, майже 600 – проти серцево-судинних захворювань, 400 – проти діабету, 200 – проти ВІЛ/СНІД.

«Фармак» також вкладає значні кошти в розвиток – понад 486 млн грн у модернізацію за 2017 рік. Ми випустили 20 нових препаратів, ще близько 120 перебувають у розробці. І це завдяки інноваційним рішенням, сучасному обладнанню та висококваліфікованим фахівцям «Фармак». Компанія має власний потужний науковий потенціал.

Усе це дає нам можливість випускати вітчизняні лікарські препарати європейської якості для України й понад 20 країн світу, зокрема до країн СНД і Європейського Союзу. Зберігати лідерські позиції на вітчизняному фармацевтичному ринку й нарощувати експортний потенціал, який уже зараз становить чверть продажів Компанії.

Зі святом вас, дорогі друзі! Нехай ваша праця продовжує сприяти розвитку людства. Нехай усі ваші починання знаходять підтримку держави та суспільства. Нехай фармацевтика в Україні міцніє з кожним днем, на користь України та кожного її жителя.

Миру, добра й щастя вам!

З повагою,

Володимир Костюк

Виконавчий директор ПАТ «Фармак»

 

 

Назад до новин

Ще більше новин