Лип 26, 2018

Володимира Костюка обрано виконавчим директором ПАТ «Фармак»

25 липня 2018 року на засіданні Наглядової ради ПАТ «Фармак» на посаду виконавчого директора було обрано Володимира Костюка.

«”Фармак” постійно розвивається. Безперервне вдосконалення виробничих та управлінських процесів, впровадження інновацій та незмінно висока якість продукції були й залишаються пріоритетом для Компанії й нашою головною конкурентною перевагою. Моє головне завдання як керівника – підвищити ефективність бізнесу та зміцнити присутність “Фармак” на зовнішніх ринках. Стратегія Компанії залишається незмінною – збільшити частку експорту, зберігши лідерські позиції в Україні. Завдяки інноваціям, високій якості нашої продукції й людям ми впевнено рухаємося до досягнення нашої мети, ставлячи перед собою ще більш амбітні завдання», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Володимир Костюк працює в ПАТ «Фармак» із 2008 року на різних посадах — помічника генерального директора, начальника цеху № 3 виробничого департаменту служби операційного директора, операційного директора Компанії. З 17 березня 2018 року обіймав посаду т. в. о. виконавчого директора ПАТ «Фармак».

Володимир Костюк працював над налагодженням контактів із закордонними партнерами, розвитком міжнародної співпраці фармпідприємства. Брав участь у організації проведення клінічних досліджень препаратів виробництва ПАТ «Фармак» у Європі, Канаді та США. Він очолював команду, що відповідала за функціонування системи автоматизації бізнесу – SAP ERP. Відповідав за розробку та реалізацію стратегії компанії у сфері виробничих операцій.

Назад до новин

Ще більше новин