Жов 12, 2018

Всі необхідні лікарські засоби ПАТ «Фармак» відправив людям, евакуйованим від вибухів складів боєприпасів поблизу міста Ічня

ВБО «Благодійний фонд «Фармак» направив лікарські засоби на загальну суму понад 80 тисяч гривень людям, евакуйованим із зони можливого ураження від вибухів складів боєприпасів поблизу міста Ічня Чернігівської області.

Лікарські засоби були доставлені в опорні пункти, створені в навколишніх селах на базі лікарень, шкіл та дитсадків, а також в  Ніжинську центральну районну лікарню. Це противірусні лікарські препарати, анальгетики, засоби для лікування застудних захворювань, заспокійливі препарати.

«Фармак» – українська компанія, для нас вкрай важливо що відбувається на рідній землі. Ми ніколи не залишалися осторонь тих проблем, які виникають у наший країні. Для нас – благодійна допомога – це не лише соціальна функція бізнесу. Це філософія життя. Тому ми не припиняємо допомагати армії, лікарням, підвищуємо екологічну освіту дітей. І реалізовуємо багато різних проектів, спрямованих на процвітання України», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор компанії «Фармак».

Нагадаємо, з 2014 року на підтримку армії Благодійним фондом «Фармак» було надано допомогу на суму понад 6 млн грн.

Назад до новин

Ще більше новин