Бер 26, 2013

Закінчено першу чергу будівництва виробництва в Шостці

«Фармак» закінчив першу чергу будівництва нового виробництва з виготовлення субстанцій, яке буде знаходитися в м. Шостка (Сумської обл.), на території колишнього заводу «Свема».

На підготовчому етапі будівництва вирівняли ділянку, на якій знаходитиметься нове виробництво (для цього довелося насипати майже 13 тис. м³ землі). Аварійні споруди демонтували (вивезли майже 200 тон будівельного сміття). Після цього почали будувати та підводити комунікації.

Олексій Іванченко, фахівець з управління проектами компанії «Фармак»: «На сьогодні готова зовнішня мережа електропостачання, інженерні мережі, водопровід, каналізація. Все це підводилося до відремонтованих споруд. Збудували нову прохідну, пожежні резервуари, резервуари для зберігання питної води. Побудували двоповерховий житловий будинок для наших працівників».

Адміністративна будівля розширюється з існуючої одноповерхової будівлі, до якої добудували ще другий мансардний поверх. Відремонтували старий арочний склад, там будуть зберігатися обладнання та запасні частини.

Виробничі приміщення будуть розташовані в історичній забудові: там є корпус на 3 тис. кв. м. З нього після реконструкції планується зробити виробництво фармацевтичних інгредієнтів. Наразі цей корпус знаходиться на стадії проектування, ведеться заміна аварійних конструкцій.

На новому виробництві в Шостці «Фармак» вироблятиме 13 субстанцій. В штат підприємства будуть прийняті близько 80 місцевих спеціалістів.

Назад до новин

Ще більше новин