Гру 06, 2021

Зменшення викидів на третину, модернізація виробництв та 26 мільйонів гривень на благодійність – «Фармак» опублікував звіт зі сталого розвитку

Нещодавно фармацевтична компанія «Фармак» опублікувала звіт зі сталого розвитку за результатами 2020 року.  У ньому подано ключові показники діяльності компанії, інформацію про соціальні проєкти та вплив на екологію. Звіт — це один з інструментів для компанії, що показує її відкритість і прозорість перед усіма зацікавленими сторонами.

Звітний період через пандемію коронавірусу став суттєвим викликом для бізнесу. Втім, «Фармак» вдалось оперативно адаптуватись та продовжувати інтегрувати стандарти сталого розвитку в бізнес-процеси.

«Для нашої компанії це вже другий звіт зі сталого розвитку. Завдяки цьому документу ми можемо подивитися на себе зі сторони та проаналізувати, чого вдалося досягти за звітний рік і як змінилася компанія.  Сподіваюся, цей звіт надасть вичерпну і зрозумілу інформацію про нашу нефінансову діяльність усім зацікавленим особам та забезпечить необхідний рівень прозорості компанії», – коментує Володимир Костюк, виконавчий директор «Фармак».

Farmak_инфографика

Ключові результати діяльності компанії

Соціальні проєкти

Вплив на екологію

Сьогодні працівники, споживачі та інші стейкхолдери вимагають від компанії бути соціально відповідальною. Вести бізнес етично, турбуватися про екологію, долучатися до благодійних ініціатив та до вирішення глобальних викликів. Саме у звіті зі сталого розвитку можна знайти інформацію про дії компанії в цьому напрямі.

Ознайомитись детальніше з результатами діяльності «Фармак» можна за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин