Гру 09, 2021

Компанія «Фармак» взяла участь у міжнародній фармацевтичній виставці у Мілані

Нещодавно представники української компанії «Фармак» повернулися з Італії, де представляли підприємство на міжнародній виставці CPhI.

CPhI (Convention of Pharmaceutical Ingredients) – це виставка фармацевтичних інгредієнтів і проміжних продуктів, яка проходить у всьому світі – від Японії, Китаю, Індії до Південної Америки. Її основна мета – об’єднання лідерів світового фармацевтичного ринку, налагодження ділових зв’язків та зміцнення відносин. Щороку CPhI відвідують понад 100 000 представників фармацевтичної галузі.

Виставка 2

Для участі у виставці CРhI компанія повинна відповідати стандартам міжнародного рівня. Наразі продукція  «Фармак» експортується більш як у 40 країн ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу та Азії. У 2021 році кожна третя упаковка препаратів компанії йшла на іноземні ринки. Варто зазначити, що підприємство має не лише національний сертифікат GMP (Good Manufacturing Practice), а й сертифікацію європейських регуляторних органів, що дає змогу компанії нарощувати експортний потенціал й реалізовувати продукцію на ринках з особливо жорсткими вимогами до якості та безпечності лікарських засобів.

Учасники виставки відзначили, що, всупереч важкому пандемічному періоду, зустрічі пройшли продуктивно, і компанії-учасниці отримали змогу зміцнити зв’язки з міжнародними партнерами та постачальниками у стратегічно важливих напрямах.

«Для всієї фармацевтичної спільноти CPhI – значуща подія, яка дає змогу не лише розширити бізнес-зв’язки, а й обмінятися досвідом з іноземними колегами. Я пишаюся нашою командою, яка гідно представила компанію «Фармак» та український ринок фармацевтики. Сподіваюсь, що до участі у CPhI 2022, яка відбудеться у Франкфурті, ми зможемо реалізувати всі наші амбітні плани, щоб і надалі зміцнювати позиції на міжнародній арені», зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор компанії «Фармак».

Загалом під час проведення CРhI було представлено понад 2000 експонатів та прийнято 40 000 відвідувачів.

Назад до новин

Ще більше новин