Сер 12, 2014

«Фармак» надав допомогу армії на суму 1,1 млн. грн.

Тисячі українців у різний спосіб намагаються допомогти нашій армії та військовим, що обороняють південно-східні території країни. Працівники компанії «Фармак» та Благодійний фонд «Фармак» активно долучилися до підтримки Збройних Сил України. За 5 місяців 2014 року було надано допомоги на суму 1,1 млн. грн.

Працівники компанії «Фармак» взяли участь у добровільній акції «Я працюю один день для армії», яка проходила на підприємстві у липні. 960 фармаківців виявили бажання перерахувати свій денний заробіток на потреби Збройних Сил України. Завдяки добрій волі та свідомій позиції фармаківців вдалося зібрати понад 390 тис. грн. Цю суму було долучено до коштів, виділених компанією «Фармак» на організацію допомоги військовим.

Лариса Поліщук, директор Благодійного Фонду «Фармак»: «Благодійний Фонд «Фармак»  працює за підтримки компанії «Фармак». Активну допомогу Збройним Силам України ми надаємо ще з березня. Спочатку  придбали найнеобхідніше саме для людей: 70 бронежилетів, 200 комплектів військової форми, 350 пар взуття, засоби особистої гігієни, сформували аптечки з медикаментів , необхідних в польових умовах тощо.
Потім, допомагали у придбанні сучасного обладнання для покращення матеріально-технічної бази наших військових частин,  купили та передали: прилади нічного бачення (тепловізори), радіостанції, генератор, автохолодильники, бензопилу, намети, каремати, спальні мішки тощо. Постійно надаємо допомогу лікарськими препаратами.

Результати проведеної в компанії «Фармак» акції «Я працюю один день для армії» приємно вразили – близько половини працівників зголосилися перевести свій денний заробіток на підтримку військових, які зараз захищають Україну від агресора. Ми й надалі будемо здійснювати допомогу та підтримку наших військових».

Назад до новин

Ще більше новин