Вер 02, 2022

Безпека на першому місці: співробітники «Фармак» пройшли спеціальні тренінги з цивільного захисту на території сховища компанії

Навчені — значить підготовлені. На початку місяця наші співробітники взяли участь у тренуваннях «Організація та здійснення заходів цивільного захисту на об’єкті при виникненні надзвичайної ситуації воєнного характеру: загрози авіаційного або ракетного удару, хімічної або радіаційної небезпеки». Навчання проходило за участю особового складу аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в місті Києві.

photo1661513746 (9)

А на минулому тижні прослухали лекцію від кандидата військових наук, доцента кафедри організації цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту Олександра Ковальова щодо заходів у разі аварії з витоком радіації на АЕС.

Хочеться вірити, що ніколи не доведеться використовувати ці знання, проте наш обов’язок – бути максимально обізнаними про план дій у разі виникнення будь-якої кризової ситуації.

photo1661513746 (16)

На території підприємства обладнане сховище II класу. Воно зможе захистити співробітників від бомбових та ракетних ударів, а також під час хімічної, бактеріологічної та радіаційної небезпеки.

«Фармак» звернувся до професіоналів, щоб обладнати укриття всім необхідним для тривалого та безпечного перебування. Зокрема:

photo1661513746 (13)

Україна – це не лише наші кордони, територія та державні символи. Це, перш за все, її люди. Бережіть Україну – бережіть себе та рідних. Не нехтуйте повітряними тривогами, ознайомлюйтеся з інструкціями щодо цивільного захисту, діліться знаннями з друзями.

photo1661513746 (15)

Все буде Україна!

 

Назад до новин

Ще більше новин