Чер 21, 2019

«Фармак» – єдина фармацевтична компанія у номінації найактивніший комерційний замовник*

Компанія «Фармак» отримала номінацію «Найактивніший комерційний замовник*» у категорії Експертний вибір від Zakupki.Кращі 2019.

Церемонія вручення відбувалась у конференц-холі «Депо». Участь брали усі компанії, організації та держуставнови, що здійснюють свою діяльність на території України. Серед номінантів, «Фармак» – єдина фармацевтична компанія, що була представлена до нагороди та отримала пам’ятну відзнаку*.

«Отримати нагороду вперше в 2018 році було дуже приємно, проте підтвердити рівень і отримати цьогорічну нагороду – це ніби впевнитись остаточно, що тендерна робота іде правильно обраним шляхом. Команда тендерного відділу працює кожного дня не для номінації, а для забезпечення потреб Компанії. Нагорода – це підтвердження чудової та злагодженої роботи всіх учасників тендерного процесу: від подання технічного завдання до оголошення результатів. Це є підтвердженням того, що компанія «Фармак» відкрита до ринку, до постачальників, що ті принципи роботи, які ми декларуємо працюють у реальному житті. Ми одні з найперших використовуємо сучасні інструменти і в даному напрямку також підтверджуємо лідерську позицію.» – зазначила Світлана Погребна, начальник тендерного відділу.

Довідка:
Система публічних закупівель – одна з найуспішніших реформ сучасної України. Вона доводить, що український бізнес і державні установи готові розвиватися та впроваджувати цифрові інструменти.
Значною мірою успіх реформи – це здобуток тих, хто намагається максимально ефективно використовувати можливості цифровізації, щоб відійти від сірих схем та досягти здорової конкуренції.
Премія Zakupki.Кращi започаткована у 2016 році. Це відзнака для найбільш активних та відповідальних представників ринку електронних торгів.
Трансформується не тільки сфера закупівель. Прискорюється і діджиталізація бізнесу в Україні. Компанії починають використовувати цифрові інструменти. Це стає конкурентною перевагою успішних бізнесів та є взірцем для інших.
Премія Digital.Кращі започаткована у 2019 році. Її отримують компанії, які стежать за новаціями й активно впроваджують цифрові технології.

* за даними сайту https://zakupki-premiya.com.ua/ та даними конкурсу Zakupki.Кращі 2019.

Назад до новин

Ще більше новин