Сер 31, 2016

«Фармак» допоміг підшефним школам підготуватися до навчального року

Благодійний фонд «Фармак» з року в рік допомагає підшефним навчальним закладам зустріти День Знань оновленими класами, спортзалами, коридорами тощо. 2016 рік не став винятком. Фонд традиційно відгукнувся на звернення закладів освіти, спрямувавши на їх потреби близько 300 тис. грн.

Протягом багатьох десятиліть компанія «Фармак» та Благодійний фонд «Фармак» підтримують дитячий будинок «Малятко» та школи, розташовані в Подільському районі міста Києва. Також  опікуються загальноосвітньою школою в селі Немиринці, що на Житомирщині. Завдяки їх підтримці в навчальних закладах з’явилися нові комп’ютерні класи, спортивні зали та майданчики; встановлено нові системи опалення, вікна тощо.

Цьогоріч БФ «Фармак» за доброю традицією долучився до створення комфортних умов для навчання дітей в підшефних навчальних закладах.

Так, завдяки БФ «Фармак» в дитячому будинку «Малятко» та в Романо-германській гімназії №123 було проведено поточний ремонт приміщень, а в школі №2 ім. Д.М. Карбишева реконструйовано спортзал та музей.  Загалом на потреби навчальних закладів Подільського району столиці Фонд спрямував близько 200 тис. грн.

Чимало було зроблено й для Немиринецької ЗОШ: провели гідроізоляцію фундаменту, замінили сантехнічне обладнання, розгорнули мережу Wi-Fi з доступом в інтернет по всій школі, купили багатофункціональний пристрій, здійснили поточне технічне оновлення в комп’ютерному класі. Загальний кошторис усіх робіт склав  100 тис. грн.

Жебровська Філя Іванівна, Голова правління Благодійного фонду «Фармак»: «Ми прагнемо, щоб наші діти росли в комфортних умовах, щоб були здоровими, сильними та розумними. Діти – це наше майбутнє, сильна та процвітаюча Україна. Саме тому ми  понад 20 років опікуємося закладами освіти. Прагнемо зробити усе, щоб діти мали можливість навчатися в сучасних умовах, мали доступ до новітніх технологій та розвивали свої здібності».

Назад до новин

Ще більше новин