Сер 01, 2016

«Фармак» вивів на ринок препарат для лікування невропатичного болю – Огранія

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим брендом – препаратом для лікування невропатичного болю, епілепсії, генералізованого тривожного розладу, фіброміалгії – Огранія. Лікарський засіб випускається у формі капсул.

Новий продукт компанії «Фармак» – Огранія має в складі діючу речовину прегабалін.

Згідно з інструкцією, показаннями до призначення є:

епілепсія, невропатичний біль при ураженні периферичної та центральної нервової системи, генералізований тривожний розлад, фіброміалгія та відпускається лише за рецептом. Завдяки вдосконаленій молекулі, Огранія (прегабалін) має більш передбачену фармакокінетику, більшу спорідненість до рецепторів-мішеней та високу активність.

    Ольга Галілейська, продакт-менеджер компанії «Фармак»: «Біль – одна із найчастіших скарг, з якою звертаються до лікаря. Однак, якщо з гострим болем лікарі боряться досить успішно за допомогою сучасних аналгетиків і НПЗЗ, то в питаннях хронічного болю залишається ще чимало білих плям. Проблема невропатичного стає все актуальнішою для клініцистів. Невропатичний біль може стати причиною страждань і різного ступеня втрати працездатності, а також спричинити істотні медико-соціальні наслідки.

У лікуванні больових синдромів дуже важливий індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Наявність у портфелі таких препаратів, як Медітан (габапентин) і Огранія (прегабалін) дозволять лікарю та пацієнту мати оптимальний вибір для терапії в залежності від патології, наявності супутніх захворювань, психосоматичних порушень і матеріальних можливостей.»

Огранія випускається в трьох дозуваннях – 75 мг, 150 мг, 300 мг, що дає можливість застосовувати препарат в різних схемах лікування, а також забезпечити кращий комплаєнс у хворих із потребою у високих дозах препарату.

Назад до новин

Ще більше новин