Вер 17, 2013

«Фармак» підтримав «Спортивну битву районів» у місті Київ

Компанія «Фармак» підтримала цикл із 10 спортивних змагань у м. Київ з метою популяризації здорового способу життя серед української молоді.

«Спортивна битва районів» тривала з 2 по 13 вересня у місті Київ. Фінал змагань відбувся 14 вересня. У кожному з 10 районів міста змагання відбувалися у дисциплінах по підтягуванню на перекладині, віджиманню від підлоги та на брусах, взяти участь у яких могли всі бажаючі.

Цикл змагань «Спортивна битва районів» проходив під девізом «До здоров’я з розумом», і відбувався за сприяння фармацевтичної компанії «Фармак». Організатором змагань була Всеукраїнська громадська організація «Street Workout».

Директор зі стратегії ПАТ «Фармак» Діна Немирович: «Через такі проекти компанія «Фармак» реалізовує одну зі своїх головних соціальних цілей – пропаганда здорового способу життя. «Спортивна битва районів Києва» якнайкраще демонструє наш підхід до цієї теми – надати молоді доступні методи поліпшення здоров’я та якості життя, зробивши щоденні фізичні вправи модними».

 

 

 

 

Назад до новин

Ще більше новин