Кві 02, 2015

«Фармак» поділився досвідом впровадження змін

Керівник відділу управління проектами «Фармак» Глушенок Олена виступила на конференції «Конференция №9 для проекта с оркестром», яка проходила 27 березня 2015 року в компанії «Майкрософт Україна» (м. Київ). Організатором конференції виступила компанія Leo Consulting і компанія «Майкрософт Україна».

Олена Глушенок запропонувала учасникам конференції подивитись на впровадження системи управління проектами не лише як на проект по зміні підходів до управління компанією, а і як на впровадження змін в корпоративній культурі в цілому. Були розглянуті найчастіші причини невдач впровадження змін та запропоновані рішення по уникненню або мінімізації можливих провалів.

В рамках конференції також були розглянуті практичні приклади впровадження методів та інструментів проектного менеджменту в компаніях України та СНД. Окремий акцент було зроблено на розгляді реальних проектів автоматизації систем управління проектами. Учасники заходу мали можливість познайомитися з найбільш успішними практиками на українських бізнес-теренах та країн СНД.

Олена Глушенок, Начальник відділу управління проектами «Фармак»: «Використання методів та інструментів проектного менеджменту в Україні за останні роки стає все більш поширеним і набуває популярності. З’являється все більше компаній, які вже мають цікавий практичний досвід і готові ним ділитися. «Фармак» також не залишається осторонь. Ми готові як ділитися своїм досвідом, так і переймати кращі існуючі практики».

Назад до новин

Ще більше новин