Чер 03, 2015

«Фармак» повідомив Держлікслужбу про наявність фальсифікату

Державна служба України з лікарських засобів на основі інформації про виявлення фальсифікату, наданої компанією «Фармак», заборонила реалізацію, зберігання та застосування всіх серій лікарського засобу Оксандролон у формі таблеток з маркуванням виробника «Фармак».

Про це йдеться у Розпорядженні №7297-1.2/2.0/17-15 від 27.05.2015 р.

Заборонені до реалізації, зберігання та застосування всі серії препарату Оксандролон у формі таблеток по 10 мг №100 з маркуванням «Фармак», Україна.

Ольга Олексійчук, директор з якості, Уповноважена особа компанії «Фармак»: «Ми отримали повідомлення з ринку про те, що в продажі є таблетки Оксандролон виробництва «Фармак». Зазначений препарат є фальсифікатом, оскільки наша компанія ніколи не випускала такого лікарського засобу. Окрім того, на упаковці препарату використаний старий дизайн логотипу «Фармак», а також вказаний номер реєстраційного посвідчення Р №UA8930/01/02, що є реєстраційним номером препарату Тестостерон пропіонат 5% розчин для ін’єкцій нашого виробництва. Також слід зазначити, що «Фармак» постійно проводить моніторинг ринку щодо виявлення фальсифікатів нашої продукції».

Назад до новин

Ще більше новин