Тра 22, 2015

Спеціалісти «Фармак» взяли участь у виставці CPhI South East Asia 2015

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак» взяла участь у міжнародній фармацевтичній виставці CPhI South Asia 2015, що проходила в Джакарті, Індонезія.

CPhI South East Asia 2015 в Північній Азії – один із найбільших фармацевтичних форумів світу. Тут представляють свою продукцію виробники активних фармацевтичних інгредієнтів, фармацевтичного, лабораторного та аналітичного обладнання, а також пакувальних технологій. Загалом на CPhI South East Asia 2015 експонувалися 260 компаній. Виставку відвідали понад 5500 фахівців з різних куточків світу.

Слід зазначити, що Індонезія є членом Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН), що включає також Південну Корею, Тайвань, Сінгапур, Індонезію, Таїланд, Філіппіни, Малайзію та В’єтнам. В цілому регіон класифікується як зі значним потенціалом зростання в економіці Індонезії, Таїланді і на Філіппінах через великі групи населення і постійно зростаючу економіку, що супроводжується зростанням заробітної плати та пріоритетністю системи охорони здоров’я для регіональних урядів.

Олег Сяркевич, директор з розвитку бізнесу компанії «Фармак»: «Регіон АСЕАН на даний час знаходиться у процесі розгортання кількох ініціатив щодо зростання фармацевтичної промисловості. Вони включають в себе пріоритетні нові регуляторні заходи за сприяння і згоди Економічного Співтовариства АСЕАН і впровадження універсальних схем охорони здоров’я, зокрема, в Індонезії, яка знаходиться на шляху до найбільшої у світі системи охорони здоров’я, яку планується впровадити до 2019 року.

Участь у виставці CPhI відкриває нашій компанії ворота на цей ринок, дає можливість отримати прямий доступ до ключових осіб , які приймають рішення, а також дистриб’юторів на фармринку АСЕАН, який є одним із стратегічних напрямків «Фармак» по розширенню ринків експорту».

Назад до новин

Ще більше новин