Вер 30, 2014

«Фармак» провів ІІ науково-практичну конференцію Школи молодих науковців

Лідер фармацевтичної галузі України, компанія «Фармак», провів ІІ науково-практичну конференцію Школи молодих науковців «Фармак». Фахівці компанії поділилися з колегами та гостями заходу власними надбаннями та досвідом у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю підприємства.

«Фармак» активно підтримує прагнення своїх спеціалістів до професійного росту та розвитку, а також обміну досвідом та найкращими напрацюваннями між фахівцями різних структурних підрозділів. З цією метою в компанії було створено Школу молодого науковця. Одним із ключових заходів Школи є щорічні науково-практичні конференції, де фармаківці обговорюють тенденції розвитку фармринку, зокрема вітчизняної фармацевтичної галузі, діляться власними науковими напрацюваннями та дослідженнями.

Ірина Завалько, секретар Школи молодих науковців компанії «Фармак», к. фарм. н: «Школу молодих науковців «Фармак» було засновано в 2010 році з метою надання площадки для обміну досвідом і знаннями між структурними підрозділами компанії, підготовки та розвитку співробітників у різних напрямках, починаючи з аналізу ринку, вибору активної молекули, створення лікарської форми, клінічних досліджень та закінчуючи питаннями реєстрації лікарських засобів та фармаконагляду.

Науково-практична конференція є одним із ключових заходів Школи. Тут ми розглядаємо практичні досягнення учасників Школи.

На цьогорічній конференції фармаківці презентували новаторські рішення в галузі розробки препаратів, обговорили питання системи менеджменту якості в лабораторіях, енергозбереження у виробництві лікарських засобів, розглянули особливості інноваційної діяльності фармкомпаній та інші важливі питання».

 

Назад до новин

Ще більше новин