Тра 15, 2015

«Фармак» розширив лінійку препаратів Хондра-Сила

Компанія «Фармак», що є лідером вітчизняної фармацевтичної галузі, поповнила лінійку Хондра-Сила новим препаратом у формі мазі – Хондра-Сила Зігріваюча.

В основі Хондра-Сила Зігріваючої поєднання хондроїтин сульфату та левоментолу, яке допомагає усувати прояви остеохондрозу навіть в період загострення, яке супроводжується вираженим больовим синдромом. Мазь виявляє потужну знеболювальну дію, а також сприяє відновленню хрящової тканини та уповільнює руйнування хряща вже з першого дня застосування.

Марія Мітіна, консультант з маркетингу відділу безрецептурних препаратів компанії «Фармак»: «За статистичними даними, кожна п’ята людина у світі має прояви остеохондрозу. Для України ця проблема також актуальна. Тому «Фармак» активно працює, щоб допомогти людям, хворим на остеохондроз, подолати цей недуг. З цією метою наші спеціалісти розробили та вивели на ринок мазь Хондра-Сила Зігріваюча. Цей препарат є власною розробкою фахівців компанії «Фармак» та не має аналогів на ринку України».

Мазь Хондра-Сила Зігріваюча показана для лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів і хребта (переважно локалізовані форми): остеоартроз, остеохондроз.

Назад до новин

Ще більше новин