Тра 17, 2013

«Фармак» розширює лінійку ін’єкційних прогестеронів

Вітчизняний фармвиробник, компанія «Фармак», розширює лінійку ін’єкційних прогестеронів у вузькофракційній масляній основі. На ринок виведено препарат Інжеста Оксі. Лікарський засіб випускається у формі розчину для ін’єкцій (12,5% 1 мл №5).

Ін’єкційний прогестерон понад 45 років використовується в світовій медичній практиці для лікування безпліддя та загрози викидня. Новинка Інжеста Оксі має широкий спектр показів до застосування в акушерстві та гінекології. Зокрема, це:

терапія невиношування вагітності;

загроза  викидня;

безпліддя;

терапія дисфункціональних маткових кровотеч;

лікування аменореї;

гіперпластичні процеси в ендометрії, ендометріоз.

Інжеста Оксі – прогестерон 12,5%, що має пролонгований ефект. Препарат потрібно вводити лише один раз на тиждень. Це зручно для жінок, які не мають змоги робити ін’єкції щодня або через день.

Алла Мілєвська, продакт-менеджер компанії «Фармак»: «Введення препаратів лінійки Інжеста (Інжеста 1%, Інжеста 2,5%, Інжеста Оксі 12,5%) в щоденну практику лікаря дозволить вирішити актуальні та болючі питання збереження репродуктивного здоров’я українських жінок, оскільки за статистикою частота невиношування в Україні становить 10-25% від усіх випадків вагітності.

ін’єкційні форми прогестерону демонструють прогнозовані позитивні  результати лікування невиношуваності вагітності, тобто забезпечують точність потрапляння в організм необхідної терапевтичної дози прогестерону, що так необхідний для збереження вагітності у жінок з його недостатністю. А розчинення прогестерону  у вузькофракційній масляній основі у вигляді етил олеату забезпечує безболісність ін’єкцій, рівномірний розподіл введеної речовини, 100% біодоступність».

Застосування ін’єкційних прогестеронів має великий потенціал в Україні, а також регламентується протоколами по веденню вагітності Міністерства охорони здоров’я, рекомендаціями по підтриманню терапії жінок після штучного запліднення (ЕКО – екстракорпоральні методи запліднення шляхом перенесення ембріону).

 

Назад до новин

Ще більше новин