Тра 29, 2013

«Фармак» відкрив кабінет діабетичної стопи в Полтаві

За сприяння Благодійного фонду «Фармак» на базі ендокринологічного відділення Полтавської міської лікарні №2 було відкрито сучасний кабінет діабетичної стопи. В проект інвестували понад 100 тис. грн.

Кабінет діабетичної стопи оснащений новітнім обладнанням: спеціалізованим педікюрним кріслом, набором спеціальних інструментів для догляду та лікування нижніх кінцівок у хворих на цукровий діабет, а також шафою для стерилізації інструментів.

На сьогодні в Полтаві зареєстровано понад 10 тис. хворих на цукровий діабет. Щороку кількість хворих на цей недуг зростає. Тому створення сучасного кабінету діабетичної стопи було вкрай важливим для Полтави. 

Ганна Столярова, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «Синдром діабетичної стопи – надзвичайно серйозне ускладнення цукрового діабету (у 85% випадків воно представлене трофічними виразками стоп різної тяжкості). Цей синдром виявляється в 4-10% хворих на цукровий діабет. При правильному догляді за стопами хворі можуть повноцінно жити, не відчуваючи дискомфорту. Кваліфіковану консультацію та допомогу такі хворі можуть отримати в кабінеті діабетичної стопи.

На сьогодні за сприяння Благодійного фонду «Фармак» в Україні відкрито 10 кабінетів діабетичної стопи. До кінця 2013 року плануємо відкрити ще кілька таких кабінетів».

Нагадаємо, що компанія «Фармак» активно підтримує державні програми по лікуванню хворих на діабет. Підприємство є одним з вітчизняних лідерів із виробництва інсулінів. Сьогодні понад 25% інсулінозалежних хворих в Україні лікуються Фармасулінами, які виробляє «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин