Лип 03, 2013

«Фармак» підтримав проект Академія КСВ

Компанія «Фармак» виступила партнером освітнього проекту Академія КСВ, який тривав з грудня 2012 до кінця червня 2013 року. Організаторами проекту виступили – Центр розвитку КСВ і Видавництво «Економіка».

Фінішував проект захистом випускних робіт 20 студентів Академії, які представляли свої розробки в галузі КСВ, використавши знання, набуті під час навчання.

Унікальність проекту полягала в тому, що вперше в Україні та країнах СНД з’явився такий масштабний освітній проект для менеджерів корпоративної соціальної відповідальності. Ще одна особливість курсу –  орієнтованість на практичну складову. Лекторами Академії КСВ стали як відомі міжнародні експерти, так і представники національних компаній лідерів у КСВ.

Слухачами курсу стали менеджери і управлінці з провідних компаній України, а також науковці, які досліджують тему КСВ. «Фармак» також направив на навчання у Академію КСВ двох своїх представників.

Діна Немирович, директор зі стратегії ПАТ «Фармак»: «Ми позитивно оцінюємо свою роль в проекті Академія КСВ. Цей унікальний проект дозволив розширити знання про КСВ в бізнес-спільноті Україні. А це одна із цілей нашої корпоративної стратегії з КСВ – просування принципів сталого розвитку у бізнес-середовищі».

Олена Гладских, куратор проекту «Академія КСВ» та редактор рубрики КСВ на порталі delo.ua: «На початку двоє представників, які прийшли вчитися від «Фармак», всіх просто заінтригували. Справа в тому, що всі інші компанії відправили на навчання поглиблювати і систематизувати знання або фахівців з КСВ, або співробітників з PR-департаментів. А від «Фармак» прийшли заступник начальник цеху та інженер відділу управління якістю. Було дуже цікаво працювати з ними в групах, вирішуючи практичні завдання».

Більше деталей про проект можна дізнатися тут.

 

 

 

 

Назад до новин

Ще більше новин