Січ 28, 2015

«Фармак» вивів на ринок антиандрогенний препарат Флутафарм® Феміна

Компанія «Фармак», що є лідером вітчизняної фармацевтичної галузі, вивела на ринок препарат для лікування жінок з функціональною гіперандрогенією – Флутафарм® Феміна. Лікарський засіб випускається у формі таблеток по 0,125 г №50.

Флутафарм® Феміна призначається для лікування жінок з функціональною гіперандрогенією, що супроводжується порушеннями менструального циклу, гірсутизмом, синдромом склерополікістозних яєчників та як наслідок безпліддям.

Алла Мілєвська, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «Гіперандрогенія – це стан гормональної системи людини із підвищеним порівняно з нормою  вмістом чоловічих статевих гормонів. Гіперандрогенія є причиною надмірного оволосіння жінок по чоловічому типу (волосся на обличчі), облисіння та акне. Окрім того, гіперандрогенія в 40% жінок є причиною безпліддя. Віддаленими наслідками  гіперандрогенії є рак тіла матки, рак молочних залоз та серцево-судинні ускладнення. За даними медичної статистики, гіперандрогенія спостерігається в 30% жінок в Україні, і якщо з проблемою волосся на обличчі та відсутності його на голові українські жінки жити можуть, то проблема безпліддя є болючою та потребує медикаментозного лікування».

Назад до новин

Ще більше новин