Лют 10, 2014

«Фармак» вивів на ринок новий косметичний засіб Авуаж®

У рамках співпраці з транснаціональною компанією LG Life Science компанія «Фармак» вивела на ринок косметичний засіб Авуаж® у формі біогелю.

Косметичний засіб Авуаж® – це препарат для використання в естетичній медицині та косметології, у виробництві якого  використана унікальна технологія стабілізації гіалуронової кислоти. Завдяки чому біогель Авуаж® має виражений  тривалий естетичний ефект та сприяє глибокому зволоженню шкіри.

Олена Алєксєєва, продакт-менеджер  дерматологічної групи компанії «Фармак»: «За рахунок високої концентрації гіалуронової кислоти та використання запатентованої компанією LG Life Science HESH-технології,  біогель Авуаж® тривалий час залишається в дермі, фіксується в місці введення, не мігрує в інші тканини, максимально пролонгуючи ефект від процедури контурної пластики.

Своїми якісними характеристиками та тривалістю отриманого результату біогель Авуаж® порівнюваний з найвідомішими косметологічними брендами, а демократичніша вартість засобу робить процедуру контурної пластики значно доступнішою для більш широкого кола пацієнтів».

Слід зазначити, що в портфелі «Фармак» вже є ряд препаратів на основі гіалуронової кислоти. Це препарат Сингіал®, який добре зарекомендував себе в лікуванні захворювань суглобів,  препарати Гіарал® та Гіарал® Плюс, які використовуються під час офтальмологічних операцій.

Назад до новин

Ще більше новин