Вер 04, 2019

«Фармак: Біг для здоров’я!» – 2019: дві дистанції, 1500 учасників та зірковий спортивний експерт

Забіг Шостка Фармак

До дня міста Шостки «Фармак» за підтримки міської влади вже втретє провів спортивне свято «Фармак: Біг для здоров’я»

Цьогоріч свято розширило свої межі. Було створено нову дистанцію FARMAK MORE RUN – забіг на 500 метрів для учасників до 12 років. Загалом до акції долучилися 1500 учасників. У FARMAK GREAT RUN на 2 км узяли участь 500 спортсменів. Дистанцію на 500 метрів подолали 125 дітей. Акцію підтримали шосткинці, фармаківці, кияни. Загалом взяли участь у заході приблизно 1500 осіб. Спортивним експертом свята виступив В’ячеслав Узелков, а вела захід Юля Карпова, ведуча «Хіт ФМ».

Найстаршому учаснику забігу Івану Васильовичу Пате виповнилось уже 82 роки. Він брав участь у 7 марафонах світу. Наймолодшою учасницею стала Єлизавета Яловська. Їй усього 2 роки та 5 місяців.

Пробіг пройшов відповідно до світових правил. Судді міжнародної категорії використовували систему електронної фіксації результатів.

«Спорт – правильний вибір кожного. Тому що спорт – це прямий шлях до здоров’я як людини, так і суспільства. “Фармак” заради здоров’я людини робить доступним лікування сучасними й ефективними лікарськими препаратами. Щорічно ми випускаємо понад 20 нових сучасних лікарських засобів, приблизно 150 перебувають у розробці. Обладнання у “Фармак” відповідає найкращим світовим практикам і тенденціям. І ми розуміємо, що найкраща профілактика хвороб – спорт і здоровий спосіб життя. Тому традиційно на початку вересня ми проводимо забіг до Дня міста Шостки “Фармак: біг для здоров’я”! Не потрібно бути спортсменом, щоб прокидатися щоранку та долати свою дистанцію. Кожен новий крок – це перемога, тому твоє рішення вже несе за собою цю перемогу. “Фармак” як лідер ринку знає, наскільки важливою є перемога для кожного. Цим проектом ми хочемо показати, що здоровий спосіб життя – це усвідомлений вибір кожного, і це доступно. Біг – це не просто слово чи вид спорту, це особливий світогляд. Це відчуття власної сили, енергії, наснаги, звершень, розуміння того, що все можливо», – зазначила Олена Зубарєва, керівник департаменту корпоративних комунікацій та сталого розвитку АТ «Фармак».

«Популяризація здорового способу життя надзвичайно важлива. Кожна людина має йти до власної перемогию. І головне кожного разу перемагати самого себе», –  зазначив Вячесалв Узелков, боксер, спортивний експерт свята.

 

Переможцями в забігу FARMAK GREAT RUN серед чоловіків стали:

1 місце – Петро Шукалович

2 місце – Євген Костюченко

3 місце – Володимир Мироненко

Переможцем у забігу FARMAK GREAT RUN серед жінок стали:

1 місце – Анастасія Потетня

2 місце – Юлія Мартиненко

3 місце – Марія Павленко

 

Переможцями забігу FARMAK MORE RUN стали:

1 місце – Богдан Нікулін

2 місце – Данило Федосенко

3 місце – Данило Єресів

 

Переможці отримали унікальні нагороди та цінні призи. Усі учасники забігів отримали пам’ятні медалі.

Назад до новин

Ще більше новин