Лис 21, 2023

«Фармак» долучився до Kyiv Investment Forum 2023

Copy of MON_6179

16 листопада в Брюсселі пройшов VII Інвестиційний форум міста Києва – захід, присвячений повоєнному відновленню та інноваційному розвитку української столиці. Цього року подія зібрала понад 500 учасників – представників європейських інституцій, мерів Європейських міст, керівників міжнародних інвестиційних фондів та фінансових організацій, а також європейського та українського бізнес-середовища.

Форум складався із чотирьох основних панелей: 1) кооперація на рівні місто-місто; 2) децентралізація як ключовий драйвер регіонального розвитку; 3) інвестиції у сталу трансформацію столиці та 4) розбудова людино-центричних мегаполісів.

В панельній дискусії щодо сталої трансформації Києва взяла участь директорка з корпоративних комунікацій фармацевтичної компанії «Фармак» Євгенія Піддубна.

Євгенія сфокусувала свої тези навколо важливості постійного діалогу та тісної співпраці між місцевим врядуванням, бізнесом та громадянським суспільством. А також ролі підприємництва у сталому економічному та соціальному розвитку та фінансовому забезпеченні життєдіяльності Києва. Тож план трансформації та подальшої розбудови столиці України має бути розроблений із залученням ключових бізнесів Києва. З акцентом на баланс між будівництвом нових житлових масивів та інфраструктурою без будь-якої шкоди для операційної діяльності критично важливих виробничих підприємств, як, наприклад, «Фармак».

Запис трансляції Kiyv Investment Forum можна переглянути за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин