Кві 25, 2023

«Фармак» долучився до найбільшої конференції медичної спільноти

photo_5348470989744359253_y

Минулого тижня виконавчий директор «Фармак» Володимир Костюк виступив на наймасштабнішій конференції українських медиків та військових «Український медичний фронт» від Medical Motivational Meeting.

Подію відвідали більше пів тисячі лікарів – вона відбулася у найбільшій безпечній залі-бомбосховищі країни в InterContinental. Амбасадорами заходу виступили Борис та Михайло Тодурови, відомі лікарі-кардіохірурги з Інституту серця МОЗ України.

У рамках заходу також виступили Ганна Маляр, заступниця міністра оборони України, Євгеній Жуков, начальник департаменту патрульної поліції Нацполу, Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні, Дмитро Комаров, телеведучий і волонтер, та почесні лікарі, що зробили неоціненний вклад у порятунок військових та цивільних українців.

photo_5348470989744359259_y

В свою чергу, СЕО «Фармак» розповів про стійкість компанії під час війни: знищений склад, нові ліки створені за воєнних часів, інвестиції у виробничі потужності та перспективи української фармацевтики.

Головна мета події – обмін досвідом, формування спільних цілей та максимальне єднання медичного фронту України під час турбулентного періоду війну.

Назад до новин

Ще більше новин