Кві 21, 2021

«Фармак» долучився до всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі»

18 квітня в Україні стартував «Найбільший урок у світі» – ініціатива, що спрямована на поширення інформації про Цілі сталого розвитку серед молоді та підвищення їхньої зацікавленості у розв’язанні світових проблем людства. Цього року проєкт реалізується у 100 країнах світу.

В Україні заплановано навчання для приблизно 3000 осіб: школярів і студентів. Проєкт мотивує молодь бути активними, брати на себе відповідальність та розвивати лідерські якості.

Представники «Фармак» долучилися до заходу, аби розказати слухачам про принципи сталого розвитку. Про те, як компанія впроваджує Глобальні цілі у свою діяльність. Зокрема, як «Фармак» зменшує свій екологічний вплив, підтримує українську науку та відкриття. Про те, які переваги компанії як роботодавця, корпоративну культуру та насичене життя працівників усередині організації. Поділилися з аудиторією також можливостями, які відкриває «Фармак» перед студентами: участь у освітніх проєктах компанії – Farmak_Lab, школа молодого науковця, хакатон Farmak Science Start, проходження практики на підприємстві та працевлаштування випускників.

«”Найбільший урок у світі” – чудова можливість привернути увагу покоління Z, як школярів, так і свідомої молоді, до глобальних проблем. А корпоративний сектор відіграє дуже важливу роль у реалізації та створенні таких ініціатив. Адже саме він є вектором напряму розв’язання актуальних проблем людства й на власних прикладах соціально відповідальні компанії показують, як можна імплементовувати релевантні ініціативи задля покращення добробуту суспільства», – коментує віцепрезидентка молодіжної організації AIESEC.

В Україні проєкт здійснюється завдяки молодіжній організації AIESEC та за підтримки бізнесу.

Назад до новин

Ще більше новин