Вер 11, 2023

«Фармак» передав ноутбуки до Co-working м. Шостки

До Дня міста Шостки компанія «Фармак» передала ноутбуки для коворкінгу, розташованого у міській бібліотеці. Це дозволить містянам залишатися на зв’язку і працювати під час потенційних блекаутів.

шостка 7

Відкритий робочий простір у міській бібліотеці з’явився за ініціативою керівництва громади до повномасштабного вторгнення, та працює для мешканців громади безоплатно. «Якщо відсутня електроенергія, тут є і запасна електростанція, і акумуляторний блок значної потужності, а додаткові ноутбуки розширять можливості нашого коворкінгу. Ми вдячні компанії «Фармак» за таку серйозну і відповідальну підтримку нашого міста», — зазначає Микола Нога, голова Шосткинської міської об’єднаної територіальної громади.

шостка 4

Комп’ютери із необхідним програмним забезпеченням дозволять дітям, молоді, переселенцям і спеціалістам, які працюють віддалено, продовжувати роботу та навчання, а також підтримувати зв’язок навіть за умов віялових відключень електроенергії.

««Фармак» із задоволенням долучився до ініціативи місцевої влади, покликаної надати ще більше можливостей містянам для безперебійного навчання, роботи та, за необхідності, зв’язку із близькими», — зазначає Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій «Фармак». Та додає, що після Перемоги компанія неодмінно повернеться до традиції організовувати спортивні забіги у Шостці до Дня міста.

Нагадаємо, що до пандемії та повномасштабної війни компанія провела у Шостці п’ять благодійних заходів «Фармак: біг для здоров’я», в яких сукупно взяли участь майже 2500 тисяч людей.

З початку 2023 року АТ «Фармак» забезпечив всіх учнів громади світловідбівними браслетами та організував навчання з покращення безпеки на дорозі для дітей у темну пору добу. Облаштування коворкінгу також спрямовано на зміцнення спроможності громади в умовах військового часу.

Назад до новин

Ще більше новин