Лют 26, 2020

«Фармак» підписав меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з Агенцією з розвитку фармацевтичної галузі при Міністерстві охорони здоров’я Республіки Узбекистан

Фармак

Мета меморандуму – розвиток взаємної співпраці в галузі реалізації державних програм республіки Узбекистан щодо подальшого розвитку національної фармацевтичної промисловості.

«Ми добре знаємо ринок Узбекистану й націлені розвивати співпрацю. На території Узбекистану «Фармак» представлений із 2004 року. Жителі цієї країни використовують приблизно 100 найменувань якісних і ефективних лікарських засобів виробництва нашої компанії. В Узбекистані є представництво «Фармак», де працюють 90 співробітників. Підписання меморандуму – це перша сходинка в стратегічній співпраці з найбільшою країною нашого експорту. Ми розглядаємо різні потенційно можливі варіанти стратегії нашої подальшої присутності на цьому ринку. Це може бути або локалізація у вигляді спільного інвестування, державно-приватного партнерства, або трансформація представництва в торговельну або торгово-виробничу компанію», – зазначив Антон Зубов, Директор із маркетингу та продажу в країнах СНД.

Назад до новин

Ще більше новин