Тра 17, 2023

«Фармак» розпочав розробку програми з інтеграції співробітників-ветеранів та підписав меморандум про співпрацю з Veteran Hub

Поки ми не знаємо, коли настане день перемоги, та колись війна точно закінчиться, а захисники й захисниці повертатимуться додому. Одним з етапів їхнього шляху буде пошук цивільної роботи та повернення на попередні місця праці.

Щоб зробити процес адаптації наших захисників до звичайного життя максимально комфортним для всіх, компанія «Фармак» розробляє програму з адаптації співробітників, які будуть повертатися з війни.

У межах нової програми «Фармак» та благодійна організація «Veteran Hub», що є експертом у даному питанні, підписали меморандум щодо співпраці та взаємодії в рамках проекту «HR Praktyka».

Першим етапом співпраці компанії та благодійної організації став воркшоп «Як працювати з ветеранами та зробити цю взаємодію взаємно корисною». У цьому заході взяли участь керівники компанії. А головними питаннями для обговорення стали:

Наразі понад 70 працівників компанії несуть службу у лавах ЗСУ. «Фармак» зберігає для них робочі місця, продовжує виплачувати заробітну плату, забезпечує амуніцією, а також надає благодійну допомогу підрозділам, у яких служать співробітники компанії.

Назад до новин

Ще більше новин