Тра 10, 2023

«Фармак» розпочав серію майстер-класів для гепатологів та гастроентереологів

IMG_1049

«Фармак» розпочав серію практичних майстер-класів для гепатологів та гастроентереологів. Перша зустріч із циклу «Цікава гепатологія: клініка та ультразвукова діагностика» відбулася в Києві. «Фармак» організував семінар для гепатологів та гастроентерологів, де, крім лекцій, вони змогли також отримати прикладні знання.

Зокрема, під час практичної частини відточили виконання протоколу ультразвукового дослідження органів гепатобіліарної системи. А на демонстраційному майстер-класі заглибилися в сучасну методику дослідження печінки, яка називається еластографією.

Подібні події «Фармак» проведе також для лікарів у Харкові, Вінниці, Одесі, Львові, Дніпрі, Івано-Франківську та Ужгороді.

Дякуємо за цікаве навчання асистентам Науково-навчального центру УТЦСМ ім. О.О. Богомольця: Діані Аль Каддах, спеціалістці з ультразвукової діагностики, внутрішньої медицини та кардіології, та Євгену Новікову, доктору філософії з медицини і лікарю УЗД.

Печінку інколи називають «головною лабораторією» нашого організму. Тут здійснюється обмін речовин, перетворення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінералів, гормонів, а також речовин, що надходять ззовні. Крім того, це другий за величиною орган у людському тілі. Це означає, що печінка має великий вплив на наше здоров’я, як у прямому, так і в переносному сенсі. Щоб подбати про здоров’я цього органу, лікарі весь час покращують свої професійні знання, і ми раді в цьому допомогти.

Назад до новин

Ще більше новин