Бер 16, 2023

«Фармак» та КНУ імені Тараса Шевченка підписали Меморандум про співпрацю

38

Виконавчий директор компанія «Фармак» Володимир Костюк та ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Бугров підписали Меморандум про співпрацю між фармацевтичним підприємством та провідним вишем країни.

Метою Меморандуму є поліпшення якості освіти спеціалістів, що готуються в університеті у галузі медичної хімії, фармації, та медицини. Спільна робота над вдосконаленням освітніх програм, спрямована на отримання студентами компетенцій, які затребувані на сучасному ринку праці.

«Подальша відбудова України та її успішний розвиток залежать від нашої спільної роботи для забезпечення якості освіти спеціалістів, підготовку яких провадить університет. Разом нам під силу здійснювати наукові дослідження з розробок нових вітчизняних ліків. Без інвестицій в освіту, без ефективної співпраці науки й бізнесу неможливо збудувати успішну країну», — говорить ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров.  

Cтуденти університету отримають змогу проходити виробничі практики на виробництві та в лабораторіях лідера українського фармацевтичного ринку. До того ж компанія «Фармак» візьме участь в створенні навчально-наукового центру «BioMed-Science Hub», що проєктується на базі навчального закладу. Цей проєкт стане високотехнологічною міждисциплінарною платформою для розробки новітніх технологій лікування й діагностики поширених хвороб, а також проведення високоякісних доклінічних і клінічних досліджень нових лікарських засобів.

«Ми віримо в українську молодь та даємо їй шанс розвиватися разом з компанією «Фармак». У наших лабораторіях працюють кращі фахівці українського фармацевтичного ринку, а наше виробництво оснащене сучасним обладнанням. Весь досвід, який компанія отримала за роки лідерства на вітчизняному ринку, ми готові передавати молодому поколінню. Створюючи умови, в яких студенти не словом, а ділом зможуть долучатися до наукових процесів, ми створюємо майбутнє України», — зазначає виконавчий директор «Фармак» Володимир Костюк.

Назад до новин

Ще більше новин