Сер 04, 2021

«Фармак» у рейтингу успішних брендів України

Експертне видання «Фокус» визначило ТОП-50 успішних українських брендів, що мають стабільну репутацію та високий показник довіри клієнтів. У числі кращих – лідер фармацевтичного ринку України – компанія «Фармак».

До рейтингу увійшли як бренди-компанії, так і бренди-товари з різних сегментів: рітейл, фармацевтика, харчова промисловість, телеком, будівництво та інші.

Керівники найбільших креативних агенцій та експерти видання визначали лідерів рейтингу в чотири етапи. Спершу був створений лонг-лист зі 100 найвідоміших брендів, що мають високий показник впізнаваності. Далі оцінювалися діяльність і репутація компаній. Після чого в роботу включалася фокус-група, яка по 10-бальній шкалі вимірювала рівень довіри до брендів. І вже на кінцевому етапі проводилася перевірка фінансових показників компаній.

Компанія «Фармак», яка представлена у рейтингу, відома не лише в Україні, а і далеко за її межами: експортує лікарські засоби до ЄС, Центральної і Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії. У 2020 році «Фармак» збільшив експортні поставки на 40%, і сьогодні продукція компанія представлена у понад 30-ти країнах світу.

Продуктовий портфель «Фармак» нараховує близько 200 брендів лікарських засобів, які виготовляються на високотехнологічному підприємстві відповідно до жорстких європейських вимог належної виробничої практики – GMP.

«Хороша репутація, як і сильний бренд, – це не мета, а радше результат діяльності нашої компанії. Ми забезпечуємо найвищі стандарти якості своєї продукції і пишаємося тим, що отримуємо визнання споживачів», – зазначив виконавчий директор «Фармак» Володимир Костюк.

Назад до новин

Ще більше новин