Вер 13, 2022

«Фармак» виділив 1 млн грн на нагороди кращим медикам України

Неможливо переоцінити вклад лікарів, які щоденно тримають медичний фронт і цілодобово борються за життя українців. Висловлюючи вдячність і підтримку медикам, фармацевтична компанія «Фармак» виділила 1 млн гривень для відзнаки лікарів, які зробили особливий внесок у боротьбу України проти російського загарбника.

photo1663059789

«Орденом Святого Пантелеймона» було нагороджено 23 медичні працівники «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».

Майже всі із відзначених медиків працюють у прифронтовій зоні або на передовій, рятуючи цивільних та військових українців. До прикладу, Максим Ходаківський — ординатор відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії однієї з військових частин — здійснив 144 медичних супроводи поранених та тіл загиблих військовослужбовців із районів проведення активної фази антитерористичної операції у східних районах України. З 24 лютого пішов добровольцем у прифронтовий шпиталь. Пройшов Лисичанськ, Краматорськ і інші гарячі точки нашої країни.

photo1663059801

««Фармак» завжди підтримував лікарів, але та відданість і самопожертва, яку проявили медики під час війни, гідна окремої відзнаки. Ми працюємо пліч-о-пліч з лікарями, і, як ніхто, знаємо з якими викликами довелося боротися всьому «фронту здоров’я». Тому хочемо, щоб мужність та вірність своїй професії, а також своїй державі, винагороджувалися. А слова вдячності звучали частіше», — зазначила Голова Наглядової ради «Фармак» Філя Жебровська.

Орден названо в честь Святого Пантелеймона, якого вважають покровителем лікарів й усіх медичних працівників. «Фармак» вже вшосте виступає спонсором нагороди. За цей час компанією було виділено біля 6 млн гривень для відзнаки кращих медиків.

Назад до новин

Ще більше новин