Лис 16, 2021

«Фармак» вкотре успішно пройшов інспекцію європейського регуляторного органу

Інспектування підприємства «Фармак» хорватським регулятором HALMED проходило протягом 6 місяців, з грудня 2020 року по травень 2021 року. 

Представники Хорватського регуляторного органу перевіряли виробничі, складські, лабораторні потужності та функціонування фармацевтичної системи якості. У результаті в жовтні 2021 року виробничі дільниці компанії отримали сертифікат відповідності вимогам належної виробничої практики (GMP) Європейського союзу (EU).

Проходження даної процедури і продовження дії сертифіката GMP є підтвердженням якості лікарських засобів, що виробляються на підприємстві і надає дозвіл на їх реалізацію на європейських ринках.

Щорічно «Фармак» проходить від 5 до 15 міжнародних перевірок, що дозволяє експортувати продукцію в більш ніж 40 країн світу. У 2020 році компанія збільшила експортні поставки на 40%.

«Наша компанія вп’яте проходить інспекцію Хорватського регулярного органу. І успішно підтверджує, що на підприємстві виготовляються якісні ліки, з точним дотриманням усіх технологій. Наразі ми готуємося до перевірки на відповідність FDA для виходу на ринок США, що має особливо жорсткі вимоги до якості та безпечності лікарських засобів», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор компанії «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин