Жов 27, 2023

«Фармак» взяв участь у CPHI 2023, одній з найбільших фармацевтичних виставок світу

Щороку міжнародну галузеву виставку CPHI Worldwide відвідують десятки тисяч гостей з різних країн та континентів. Тут під одним дахом збираються представники усіх напрямків, залучених до розробки та виробництва ліків: від інноваційних наукових центрів до виробників передового фармацевтичного обладнання. Компанія «Фармак» щороку бере участь у виставці і презентує міжнародній спільноті ліки українського виробництва.

farmak CPHI 2023

Цього року виставка пройшла в Барселоні, Іспанія. Її метою є налагодження партнерських відносин між учасниками, розвиток міжнародної фармацевтичної спільноти та відкриття нових можливостей для бізнесу.

У портфелі «Фармак» – понад 450 фармацевтичних продуктів. Цього року в нашому стратегічному фокусі на міжнародній виставці були ліки, які використовуються у анестезіології та інтенсивній терапії, діагностичній візуалізації, для лікування анемії, протизапальні і знеболюючі лікарські засоби.

Серед українських фармацевтичних компаній «Фармак» має найбільшу кількість GMP сертифікатів (прим. «Належна виробнича практика»), виданих європейськими регуляторами. Ними покривається  виробництво ліків у різних формах, починаючи від таблеток, капсул, мазей, закінчуючи супозиторіями, ліками у вигляді емульсій, суспензій, а також операції з контролю якості продукції.

«Фармак» є лідером фармацевтичного ринку України*, найбільшим вітчизняним експортером та найдорожчим брендом у галузі**, а також входить до 1000 найбільших виробників лікарських засобів у світі. Лікарські засоби українського виробника «Фармак» продаються в країнах Європи, зокрема ЄС, Азії, Центральної та Південної Америки, Близького Сходу, а також в Австралії. Компанія має представництва в Узбекистані, Казахстані, Киргизстані та В’єтнамі. Міжнародні офіси в Польщі та ОАЕ, а також маркетингові компанії в Чехії і Словаччині.

Символічно, що у 2024 році у цьому ж місті, де цього тижня відбулася виставка CPHI Worldwide, іспанській Барселоні, заплановане відкриття нового виробництва «Фармак». Українських ліків в Європі стане більше!

*Згідно з дослідженнями Proxima Research

**Згідно з дослідженням MPP Consulting 2023

Назад до новин

Ще більше новин