Лис 24, 2022

«Фармак» взяв участь у найбільшій фармацевтичній виставці у Франкфурті

photo1669287150

На початку листопада відбулася одна з найбільших міжнародних подій фармацевтичної галузі — CPhI (Convention on Pharmaceutical Ingredients). Цього року виставка пройшла в німецькому Франкфурті. Традиційно, вона об’єднала найбільших представників фармацевтичного бізнесу з усього світу. 

Участь у виставці приймають беруть компанії, які відповідають стандартам міжнародного рівня та вважаються лідерами галузі. Її метою є налагодження партнерських відносин між учасниками, розвиток міжнародної фарм спільноти та відкриття нових можливостей для бізнесу. Компанія «Фармак» як лідер фармацевтичного ринку України та найбільший вітчизняний експортер, традиційно долучилася до події.

«Фармак» входить до числа 1000 найбільших фармацевтичних компаній світу. Компанія має сертифікацію європейських регуляторних органів, що дає їй змогу нарощувати експортний потенціал й реалізовувати продукцію на ринках з особливо жорсткими вимогами до якості та безпечності лікарських засобів. Продукція підприємства експортується до понад 50 країн ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії. 

20221101_165802

Цьогорічний стенд компанії «Фармак» був декорований колосками пшениці та українськими орнаментами, як нагадуванням світу про незламність українського народу і бізнесу, а також  боротьбу України за свою незалежність.

Назад до новин

Ще більше новин