Лис 13, 2014

Гендиректор «Фармак» виступила на спільній нараді Голови Нацбанку з бізнес-спільнотою

Генеральний директор вітчизняної фармацевтичної компанії «Фармак» Філя Іванівна Жебровська виступила на спільній нараді Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої з представниками бізнес-спільноти. Захід відбувся 10 листопада 2014 року.  

На спільній нараді обговорювалися нагальні питання щодо здійснення експортно-імпортних операцій у поточних умовах. Своє бачення ситуації висловила й генеральний директор компанії «Фармак».

Філя Іванівна Жебровська, генеральний директор компанії «Фармак»: «Сьогодні країна переживає найглибшу кризу за часів незалежності. Бізнес-спільнота з розумінням ставиться до необхідності запровадження адміністративних заходів, водночас вона очікує, що будуть пом’якшені або скасовані окремі заходи, що значно ускладнили роботу із зовнішніми партнерами. Крім того, на мою думку, необхідна спільна робота уряду та центрального банку для активізації валютних надходжень. Можливо напругу на валютному ринку знизить запровадження документарних розрахунків з іноземними партнерами, проте такі розрахунки потрібно проводити з урахуванням специфіки та бізнес-традицій того чи іншого регіону світу».

Назад до новин

Ще більше новин