Жов 05, 2022

Історія «Фармаку» увійшла у дослідження від ООН як компанія, що надає благодійну допомогу та займається соціальними проектами у військовий час

Щорічно у вересні проходить засідання Генеральної асамблеї ООН, де перші особи світу обговорюють головні виклики сьогодення. Цього разу у засіданні взяли участь представники усіх 193 країн-членів. Одним із головних стало питання вторгнення рф в Україну.

У рамках заходу говорили також про допомогу Україні від приватного сектору. Представники Мережі Глобального договору ООН в Україні та Польщі презентували дослідження United Business for Ukraine. Його було проведено, щоб зрозуміти, якої допомоги потребують українці та як її ефективно надавати під час війни.

До дослідження увійшли кейси шести компаній, що надають благодійну допомогу, займаються соціальними проектами у військовий час. Серед них була й історія «Фармаку», який з перших днів війни разом із Благодійним фондом родини Жебрівських активно допомагають армії, переселенцям та підтримують громаду, організовують із працівниками волонтерські заходи.

У заході взяв участь Анджей Дуда, Президент Польщі, що виступив від імені польського народу зі словами підтримки українців. Він розповів, як Польща реагує на війну й допомагає мільйонам українців, які стали вимушеними переселенцями.

Глобальний договір ООН в Україні висловив подяку українським компаніям-благодійникам: «ДТЕК», «TECHIIA», «Датагруп-Volia», «Фармак», «МХП» та «Starlight Media». За словами Організації, ці компанії не тільки зуміли допомогти Україні на найскладнішому етапі війни, але й постійно думають про майбутнє після закінчення бойових дій.

З дослідженням United Business for Ukraine можна ознайомитись за посиланням. Історію «Фармаку» на 74-тій сторінці.

Назад до новин

Ще більше новин