Бер 25, 2016

Начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища «Фармак» виступила на брифінгу ГО «Let’s do it, Ukraine»

Начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища  «Фармак» Людмила Сайченко виступила на брифінгу громадської організації «Let’s do it, Ukraine», присвяченому підготовці до наймасштабнішої Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!». Захід відбувся 23 березня в Українському кризовому медіа-центрі.

В брифінгу взяли участь організатори заходів, партнери, амбасадори, представники органів державної влади та волонтери ГО «Let’s do it, Ukraine», які неодноразово підкреслили важливість екологічно-просвітницької діяльності та необхідність об’єднання зусиль всієї української спільноти задля досягнення єдиної мети – чистої України.

Учасники заходу розповіли, чому вони схиляються до екологічних ініціатив, обговорили необхідність формування у громадян України відповідального ставлення до довкілля і культури правильного поводження з відходами, а також необхідність та важливість проведення всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом». Своє бачення ситуації висловила й начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища «Фармак».

Людмила Сайченко, начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища ПАТ «Фармак»: «Наша компанія приділяє багато уваги екологічним проблемам, застосовує найновітніші технології та прогресивні заходи задля зниження рівня шкідливих викидів та відходів, в чому зазнала великого успіху. Але на цьому місія «Фармак» не закінчується. Для нас важливо підвищення еко-свідомості і еко-культури не тільки наших співробітників, а й кожної людини в нашій країні. Ми виступаємо регіональним партнером екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом», щоб не тільки на локальному рівні (в рамках одного підприємства) докладати зусиль для збереження навколишнього середовища, а й долучити до захисту довкілля людей, які нас оточують. Адже ми прагнемо зробити усіх довкола трохи щасливішими».

Назад до новин

Ще більше новин