Січ 17, 2019

Навчально-методичний посібник «Екошкола» схвалено Міністерством освіти та науки України

Міністерством освіти та науки України схвалило для використання у загальноосвітніх навчальних закладах унікальний навчально-методичний посібник, який  презентували ПАТ «Фармак» та ГО «Український екологічний клуб «Зелена хвиля» в рамках проекту «Екошкола» у грудні 2018 року.

Посібник розроблено для учнів 2-10 класів та вчителів, що викладають предмети природничого циклу, і увібрав у себе найголовніші і важливі екологічні питання, з якими стикається сьогодні світ.

Нагадаємо, що ПАТ «Фармак» розширив кордони екологічного проекту «Екошкола» та залучив до нього 10 шкіл Києва. Проект стартує у січні 2019 року та триватиме 9 місяців. Під час навчання в «Екошколі» учні отримають нові знання про екологічні проблеми, шляхи їх вирішення та основи проектного менеджменту. Після отримання теоретичних та практичних знань, школярі розроблять ЕКО-проекти для своїх шкіл. Кращі з них отримають міні-гранти від ПАТ «Фармак» на їх реалізацію.

Довідка: Пілот проекту «Екошкола» було успішно реалізовано у Шостці, де розташований департамент із виробництва АФІ ПАТ «Фармак». Його учасниками стали 9 шкіл міста. У рамках проекту учні 8-11 класів пройшли освітній курс, який тривав 8 місяців, із глобальних теоретичних екологічних питань та навчились застосовувати отримані знання на практиці. Найкращі проекти, спрямовані на вирішення екологічних проблем конкретної школи, отримали міні-гранти від ПАТ «Фармак» на їх реалізацію. Успішний старт проекту «Екошкола» дає змогу транслювати його в різні частини України, залучаючи драйверів екологічно-просвітницького руху, соціально-відповідальний бізнес і головне – небайдужу, прогресивну молодь країни. У 2018 році проект «Екошкола» увійшов у 20-ку кращих соціальних проектів України.

Назад до новин

Ще більше новин